Skip to content

Contact

Contact

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

+ 31 30 225 24 98

Adres

Professor Bronkhorstlaan 26
3723 MB Bilthoven

Over duikkeuring.nl

Duikkeuring.nl is de voorlichtingswebsite over duiken van alle (sport-) duiker artsen in Nederland. De ontwikkeling van de website is mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Deze onafhankelijke website heeft zich ten doel gesteld bewustwording te creëren bij de duiker op het gebied van verantwoord duiken.

De verantwoordelijkheid voor een veilige duik ligt bij de duiker zelf dus is het de taak van Duikkeuring.nl de duiker op te zoeken en te informeren zodat men de juiste keuzes maakt.

Duikkeuring.nl is een initiatief van de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) en Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI). De VSG is de wetenschappelijke vereniging voor sportartsen en andere artsen met interesse in de sportgeneeskunde. De FSMI is de brancheorganisatie van alle sportmedische instellingen in Nederland; de werkplek van de sportarts. Duikkeuring.nl is een website die thans onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde (NVD) / Dutch Society of Diving and Hyperbaric Medicine (DSDMH) valt.

Naast Duikkeuring.nl is er www.sportzorg.nl. Op Sportzorg.nl vind je alle informatie voor een verantwoorde sport- beoefening. 

Vereniging voor Sportgeneeskunde / Federatie van Sportmedische Instellingen
Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 26 
Telefoon: 030 225 22 90
info@duikkeuring.nl